NeuveritelnaOdhaleni.cz
Studium Bible

Články

Chci vám dát naději do budoucnosti. Budete mě volat a chodit ke mně, modlit se ke mně a já vás vyslyším. Budete mě hledat a naleznete mě, když se mne budete dotazovat celým svým srdcem.

Jeremjáš 29,11-13

Bible kralická

Bůh promlouvá

Promlouvá k nám Bůh? Jak? Je Bible zastaralá kniha mýtů a překonaných názorů dobrá tak akorát pro senilní pověrčivé babičky nebo pro lidi s IQ 70? Nebo pro zakomplexované chudáky, kteří se nedokáží vyrovnat se životem? Nebo je to živé Boží slovo plné úžasných odhalení, které je aktuální právě pro naši dobu?

Více...

Zápalka

Odhalení

Proč existuje zlo? Proč ho milující a všemohoucí Bůh dávno nezničil? Kdo je předpovězeným antikristem? Dá se spolehlivě identifikovat? Co o něm a jeho působení říkají proroctví? Co znamená číslo 666? Koho představují šelmy ze Zjevení? Ujaly se už vlády nad světem? Je naše budoucnost růžová?

Více...

Zlatý drak

Falešná učení x pravda

Proč existuje tolik církví? Je mezi nimi nějaký rozdíl? Která z nich má pravdu? Co říká Bible o nesmrtelnosti duše, očistci, věčně hořícím pekle, zpovědi, křtu, vztahu víry a skutků? Co říká o hříchu, odpuštění, spasení a o druhém příchodu Ježíše Krista? Jak je to se svatými, pannou Marií? Je papež skutečně zástupce Boha na zemi?

Více...

Meteorit míří k Zemi

Doba konce

Čeká nás zdárný rozvoj naší civilizace se všemi jejími výdobytky? Je naše budoucnost růžová? Nebo se svět, tak jak ho známe, chýlí ke konci? Pokud ano, kdy tento konec nastane? Jsou nějaká znamení ukazující, že to bude brzy? Jak bude „apokalypsa" probíhat? Dá se na ni nějak připravit? Je konec světa špatná nebo dobrá zpráva?

Více...

Zoborožec

Stvoření x evoluce

Je vznik života prostřednictvím náhody a evoluce vědecky dokázanou skutečností nebo snůškou nesmyslů? Jaká síla stojí za naší existencí? Dá se věřit biblickému záznamu o stvoření světa v šesti dnech? Pro kterou z těchto teorií je více vědeckých důkazů? Lhali nám ve škole?

Více...

Nahoru